Prijava

Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Pravila uporabe foruma
Anketa
Na gradbenem forumu si želim več:
 
Zadnje s foruma
Povezave
Oprema doma
Otroška trgovina
Kam na izlet
Spletne strani
Koristne informacije
Keramične ploščice
Obnovljivi viri
Pleskanje
   
Keramične ploščice
Tako pri postavitvi nove kopalnice kot pri obnovi stare so ključnega pomena keramične ploščice. Kopalniške ploščice so tisti element kopalnice, za katerega si želimo, da ščiti stene pred vlago, se da enostavno očistiti ter nudi kopalnici umirjen ambient.
Zagotovo je pomembno, za kakšne kopalniške ploščice se odločimo. Na tržišču je na voljo veliko kopalniških ploščic, vsake pa lahko v kopalnico vnesejo svoj ambient in atmosfero. Kopalniške ploščice pa lahko dobro kombiniramo tudi z drugo kopalniško opremo in tako dobimo točno takšen učinek, kot si ga želimo.

Danes so moderne keramične ploščice, ki jih najdemo v različnih oblikah, barvah ter velikostih. Zelo moderna je izbira večjih keramičnih ploščic, ki se nato lahko kombinirajo z mozaiki ter drugimi stenskimi dekoracijami, kar vaši kopalnici pričara unikaten in svojstven izgled. Vedno pogosteje pa se uporabljajo keramične ploščice v naravnih barvnih odtenkih, ki ponazarjajo odmik človeka od sodobnega hitrega življenja in ponovno povezavo z umirjeno naravo.

A samo izgled zagotovo ni vse. Vsi si tudi želimo, da so ploščice, ki jih kupimo, kakovostne in kvalitetne. Nihče si namreč ne želi ploščic, ki bodo začele plesneti po letu ali dveh. Tudi v tem primeru se keramika izkaže za odlično rešitev. Keramične ploščice so, ob pravilnem vzdrževanju ter rednem čiščenju, zagotovo najboljša izbira za kopalnico, saj ne bodo začele plesneti in trohneti, kot na primer les. Če se odločite, da svojo kopalnico oblečete v keramiko, potem ste lahko sigurni, da bo vaša kopalnica ostala takšna, kot ste si jo zamislili, še mnogo let.

Zaradi tako pestre izbire keramičnih ploščic sama odločitev, katere ploščice izbrati, zagotovo ni enostavna. V prodajnih salonih je zato na voljo usposobljeno osebje, ki vam pri izbiri ploščic svetuje ter posluša vaše želje. Tako boste skupaj prišli do rešitve, ki bo za vas najboljša in si tako ustvarili kopalnico, kamor boste z veseljem vstopili tako zjutraj, ko se delovni dan šele začenja, kot tudi zvečer, ko ste utrujeni in si želite le sprostitve.