Prijava

Ste pozabili geslo?
Registracija Ustvari nov uporabniški račun
Pravila uporabe foruma
Anketa
Na gradbenem forumu si želim več:
 
Zadnje s foruma
Povezave
Oprema doma
Otroška trgovina
Kam na izlet
Spletne strani
Koristne informacije
Keramične ploščice
Obnovljivi viri
Pleskanje
   
Pleskanje
Vse novo se z leti postara, in ravno tako je s stenami in stropi v objektih. Stena čez leta postane zamazana, lahko jo napade plesen,  lahko pa se zgodi da le lastniku postane dolgočasna in si zaželi spremembe.

Za take probleme obstaja enostavna rešitev – pleskanje. Stena je lahko platno slikopleskarja, ki jo mojster po želji stranke popleska.  Če malo pogledamo po stanovanjih, poslovnih prostorih in ostalih zgradbah opazimo, da imajo lastniki zelo različne okuse. Imamo širok spekter popleskanih sten: vse od klasične bele, do raznih nežnih odtenkov, močnih barv ki prostor poživijo, do raznih vzorcev, mešanic barv in še in še.

Pleskarji so pravi mojstri za ustvarjanje ambientov! Pomislite kakšne so stene v diskotekah, v bolnišnici, v spalnici otrok, itd. In sedaj pomislite kakšna bi bila diskoteka popleskana belo? Ni kaj, barve, ki jih uporabljajo slikopleskarji, naredijo poseben učinek prirejen prav za prostor in dogajanje v njem.

Tako kot notranjost prostorov, lahko z raznimi barvami poživimo fasade stavb. Sploh v zadnjem času opažamo da so hiše »oblečene« v zelo pisane barve. Če ne drugega, ima večina stavb drugačne barve »cokl«, torej spodnji del hiše, kakšna dva ali tre metre od tal. Kakšno barvo fasade pa bo lastnik imel, to je povsem njegova odločitev in variant je na ogromno. Še zmeraj pa ni ravno priporočeno imeti povsem pisane hiše, razen če se nočete takoj pojaviti na spletu kot najbolj pisana in izstopajoča hiša.